Jobbsafaris användarvillkor

På denna sida kan du läsa Jobbsafaris användarvillkor.

Dataansvarig

Dataansvarig är:

Jobindex A/S
Holger Danskes Vej 91
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@jobindex.dk
DK-CVR: 21367087

Insamlingen av upplysningar på Jobbsafari sker inom ramen för tillämpad lagstiftning.

I dessa villkor syftar ”vi” på dataansvarig och databehandlare.

Personliga uppgifter – Jobbsafaris cv-databas

När du skapar och lägger in ett cv i vår cv-databas, kommer det att registreras och förvaras av dataansvarig och databehandlare. .

Syftet med registreringen är att verksamheter som är intresserade av din arbetskraft ska kunna kontakta dig genom Jobbsafaris cv-databas.

Personliga uppgifter där det finns möjlighet att identifiera dig genom e-postadress, namn, adress, telefonnummer och fotografi är initialt inte tillgängliga för verksamheterna.

Observera därför att du inte bör skriva uppgifter som kan röja din identitet i andra fält än där det är angivet.

Verksamheterna kan läsa och söka i de relevanta kvalifikationsmässiga uppgifterna för att avgöra om du är intressant för dem. Vill en verksamhet kontakta dig, kommer Jobbsafari att meddela dig detta. Om du är intresserad av att kontakta verksamheten kan du välja att inleda en dialog och därmed ange din identitet. Därefter är vi inte ansvariga för denna verksamhets behandling av personuppgifter och andra upplysningar. Om du inte är intresserad av kontakten kan du avböja den och förbli anonym.

Du kan även välja att visa ditt cv i en personlig version i vår cv-databas. Då kommer dina personuppgifter - som namn, e-postadress, telefonnummer, eventuellt fotografi och en mer detaljerad beskrivning av din arbetslivserfarenhet – att bli tillgänglig för alla verksamheter som söker efter medarbetare i cv-databasen. Om du väljer att "följa" en eller flera verksamheter på Jobbsafari, kommer dessa verksamheter få tillgång till dina personuppgifter.

Jobbsafari registrerar vilka arbetsgivare och rekryteringsfirmor som läser cv och som via Jobbsafari kontaktar dess innehavare. Cv-databasen innehåller dessutom möjligheten för rekryteringsfirmor och bemanningsföretag att för internt bruk skriva kommentarer och anteckningar till cv:t. Jobbsafaris egen rekryteringsavdelning kan också använda sig av denna möjlighet.

Personuppgifter – Jobbsafaris Online-ansökan

Om du söker ett jobb via Jobbsafaris Online-ansökan sparar vi dina personupplysningar – ansökan och cv – i vårt system så länge det finns ett konkret och relevant syfte. Det är endast Jobbsafari och den verksamhet som söker medarbetare som har tillgång till de uppgifter som du har lämnat i din ansökan och i ditt cv.

Vi sparar också dina personuppgifter vid slutet av en bestämd ansökningsprocedur så att du automatiskt kommer i fråga vid kommande lediga positioner.

Personkänsliga uppgifter

På Jobbsafari får du inte registrera eller ladda upp känsliga personuppgifter, som till exempel etnicitet, religiösa och politiska åsikter, fackföreningstillhörighet, sexuell läggning eller hälsoupplysningar. Vi har nämligen inte tillåtelse att registrera den sortens uppgifter och ser vi att det förekommer sådana, kommer vi därför att ta bort dem.

Cookies

Läs cookie-villkoren här

Spärningstekniker

Webbsidor och e-postmeddelanden från Jobbsafari kan innehålla en liten transparent bildfil eller kodrad, vilket även kallas för webbsignal/GIF-bilder, sidtaggar eller skript, för att spåra din kontakt med sidorna. Webbsignalerna används för att hjälpa oss bättre analysera och förbättra våra tjänster baserat på hur du använder din webbläsare och på dina intressen. Några exempel är att vi får information om vilka webbsidor du besöker eller vilka sidelement du har tittat på, när och hur länge du har tittat på dem samt huruvida du har tittat på och/eller klickat på en viss länk på webbplatsen eller om du har öppnat eller klickat på reklam-e-postmeddelanden som skickats till dig.

Insyn i dina personuppgifter

Du kan alltid se och korrigera dina uppgifter genom att logga in på Din sida på Jobbsafari och välja relevanta punkter i menyn. Om du behöver hjälp kan du kontakta Jobbsafari via support@jobbsafari.se eller genom att skriva till databehandlaren.

Vi förbehåller oss rätten att ändra i dina registrerade personuppgifter, om vi märker att ditt cv innehåller okorrekta eller olagliga uppgifter. Detta förekommer vanligtvis inte. Skulle det ske, meddelar vi dig vilka ändringar som gjorts.

Borttagande av dina personuppgifter

Du kan när som helst ta bort dina uppgifter genom att logga in Din sida på Jobbsafari och välja relevant funktion eller genom att skriftligen kontakta databehandlaren. Om du vill att vi ska ta bort alla registrerade uppgifter, ska du ta bort hela din användarprofil och inte enbart cv:t.

Vi tar automatiskt bort dina personuppgifter efter fem år räknat från det datum då du senast uppdaterade dem.

Ansvarsfriskrivning

Vi förbehåller oss rätten att ta bort dina personuppgifter i händelse av missbruk eller vid användning i ovidkommande och/eller kriminella syften.

Vi kan inte göras ansvariga för någon slags förlust som är relaterad till användningen av innehållet på webbplatsen eller på grund av att vi ändrar eller avslutar vår tjänst eller att vår tjänst inte är tillgänglig.

Vi kan på inget sätt göras ersättningsskyldiga för den information som finns på Jobbsafari – även om den mot förväntan skulle vara okorrekt. Vi kan därför inte påta oss ansvaret för skador eller förluster som direkt eller indirekt är orsakade av den information som finns på Jobbsafari.

Vi uppmanar dig att regelbundet kontrollera dessa användarvillkor, eftersom det kan bli nödvändigt att ändra dem. Det kan till exempel ske i samband med ändringar i vår service eller ändringar i lagstiftningen.

Annons: