« Tillbaka

Support

På den här sidan hittar du svar på de vanligaste frågorna från Jobbsafaris användare och kunder.

Support för jobbsökande - Övriga frågor

Klicka på frågan så visas svaret

Hur söker jag ett jobb?

Om du vill söka ett jobb som du har hittat på Jobbsafari ska du kontakta företaget direkt. Kontaktuppgifterna står i de enskilda jobbannonserna.

Hur sparar jag en platsannons?

Det finns flera möjligheter att spara platsannonsen på:

• Du kan använda funktionen "Dina jobb" på Jobbsafari: När du loggar in på Jobbsafari kan du klicka på "Spara till dina jobb" under den platsannons du vill spara. Du kan på detta sätt hitta platsannonsen igen när du loggar in och klickar på "Dina jobb" överst i höger hörn. Annonsen kommer vara sparad under "Dina jobb" även om annonsen gått offline.
  • Du kan spara annonsen som en PDF-fil. Det finns flera olika sätt att göra detta på:
    • CutePDF Writer är ett gratisprogram som du kan installera på din dator. När du gjort detta kan du skriva ut en websida (tex. en platsannons) till en PDF-fil och spara filen på din dator. Du gör detta genom att välja "Skriv ut" (eller tryck Ctrl-P) i din webbrowser och välj "CutePDF") istället för din normala skrivare.
    • PDFmyURL tilbyder en gratis service, hvor man kan indtaste en webadresse og få en PDF-fil med indholdet af websiden retur.

Jag har blivit kallad till intervju men kan inte hitta den platsannonsen. Kan Jobbsafari hjälpa mig?

Om ansökningstiden har gått ut eller att annonsen inte längre är aktuell kan du inte hitta den i ditt sökresultat.

I stället kan du söka i vårt platsannonsarkiv. Där du kan hitta platsannonser som har publicerats efter 2007-01-01. Använd denna länk.

Jag har läst en artikel på Jobbsafari. Var hittar jag den igen?

Du kan hitta artikeln i vårt arkiv.

Jag har gjort Jobbsafaris persontypstest. Kan jag få se resultatet igen?

Om du vill ta fram ditt resultat krävs det, naturligtvis, att du sparade det när du hade gjort testet. Visa resultatet. Om du inte har loggat in blir du ombedd att göra det.

Vår Facebook policy

På Jobbsafari älskar vi att hjälpa er med att hitta ert drömjobb! Vi ser därför vår sida på Facebook som en naturlig mötesplats för alla som vill diskutera jobb och dela erfarneheter av jobbsökning - både med varandra och med våra kunniga medarbetare.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll om vi bedömmer att detta är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Den som vid upprepade tillfällen bryter mot denna policy kan stängas av från sidan samt få sina inlägg raderade. Se även Facebooks generella användarvillkor.

Se även Facebooks generella användarvillkor.

Övriga frågor

Skriv till support@jobbsafari.se, om du inte hittade svaret på din fråga ovan.

Tillbaka till förstasidan för support